Microneedling hos Scandinavian Skin!

Scandinavian Skin er drevet av plastikkirurg Vanja Busic.  På klinikken jobber hans dyktige kosmetiske hudpleiere. I tillegg har vi et godt samarbeid med Vestfold Hudlegesenter

Om våre behandlinger:

DERMAPEN
Dermapen kan brukes på de fleste steder på kroppen og virker svært effektivt mot de fleste arrdannelser, ujevn hud og acnearr.

I tillegg kan Dermapen kombineres med forskjellige peelinger som virker mot acne og rosacea. Disse behandlingene er populære hos pasienter som av ulike grunner ikke ønsker tablettbehandling.

Kontakt vår klinikk under for å få mer info om hva vi kan gjøre.


NYHET!

Scandinavian Skin har markedets ledende hårfjerningslaser, Candela Gentlelase.

Viste du at vår laser regnes som gullstandard innen hårfjerning? Laseren vi bruker er i kategori Alexandrite laser og er verden kjent for smertefri hårfjerning med gode langvarige resultater.

Siden håret vårt vokser i sykluser opptil 3 mndr, anbefaler man inntil 3 behandlinger for å få best mulig effekt. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer info om dette.

 

Bestill time online her BOOKING!

(velg «Scandinavian Skin»i nedtrekksmenyen)

Instagram: @scandinavian_skin_klinikken

Tiktok: @scandinavian_skin

 

 

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om plastikkirurgi eller annen estetisk behandling. Med en trygg og erfaren plastikkirurg har du en god mulighet til å få svar og mer informasjon rundt behandlingene vi kan tilby. 

Eksempler på behandling Scandinavian Skin tilbyr:

Laserhårfjerning

Facelift

Fettsuging

Brystkirurgi

Tunge øyelokk

Fjerning av føflekker i ansikt

Rynkereduserende behandling

Dermapen (Microneedling)

Syrepeeling

Voksing

Vipper

Fillere

Vår plastikkirurg Vanja Busic ble godkjent spesialist i 1999, og jobber som plastikkirurgisk overlege ved hudavdelingen hos Stavanger Universitet Sykehus, og som plastikkirurg og håndkirurg ved Volvat Sandnes

Dersom du ønsker at vi ringer deg for å avtale en tid som passer deg eller har spørsmål – send oss en mail!

Microneedling Dermapen

Konsultasjonen omfatter: